Agenda d’activitats

gener 2011

Xerrada al Casal Pere IV de Sabadell, organitzada pel Centre de Recursos de Sabadell. Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A càrrec de l'Eva Bellver i Jaume Rius.

 

febrer 2012

Xerrada al Centre de Recursos de Cerdanyola del Vallès. Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.A càrrec de Francesca Simeon, del centre Vidakine de Montmeló.

 

febrer 2013

Presentació del blog en el Curs de Brain Gym, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanyola del Vallès, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

gener 2013

Trobades de docents interessats/des en la pràctica del brain gym a l'aula. Sessions realitzades dins el marc del Laboratori Social Metropolità. Les trobades s'indiquen a la pàgina d'inici d'aquest blog. Ca l'Estruch, de Sabadell.

 

abril 2013

Setmana dedicada al Brain Gym i temes afins dins el projecte de Fertilitzacions creuadades, del Laboratori Social Metropolità. Ca l'Estruch, Sabadell.

Del 8 al 13 d'abril, de 18h a 19h.

 

abril 2013

Publicació del blog sobre Brain Gym i informació sobre  les trobades del grup de treball al Full Informatiu del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental.

 

abril 2013

Participació a la 3ª Festa de la Fira de la Terra, organitzada pel centre Espai Obert, presentant la tècnica del Brain Gym.

 

juny 2013

Reunió al Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental. Ens constituïrem com a Grup de Treball, a partir del setembre de 2013. El projecte forma part del Pla de Formació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les trobades es faran al CRP de Sabadell, c/Mare de les Aigües, s/n.

 

octubre 2013

Inici de les trobades amb docents de primària i secundària al CRP del Vallès Occidental. El projecte té una durada de dos cursos.

 

octubre 2014

1r Curs de formació de 20 hores dins el programa de Formació Permanent del professorat a l'ICE de la UAB.

 

gener 2015

2n Curs de formació de 20 hores dins el programa de Formació Permanenet del professorat a l'ICE de la UAB.