Trobades Brain Gym

 

Dins el marc del Laboratori Social Metropolità de Ca l'Estruch s'han estat duent a terme durant la 1ª meitat de l'any 2013 trobades de professionals de l’ensenyament. L’objectiu de la cita era donar a conèixer i compartir la tècnica de la kinesiologia educativa, també anomenada brain gym.

Són d’uns exercicis físics molt senzils que faciliten el desenvolupament cerebral, tant pel què fa a la coordinació dels hemisferis com pel que fa als desbloqueigos emocionals, que impedeixen un òptim desenvolupament del cervell.  En aquella ocasió es va presentar la pràctica dels exercicis amb música, que és com la persona que va impusar la trobada, els practica en la seva tasca docent a les classes de música en un institut de secundària. 

L'objectiu de les trobades de Brain Gym a banda, és crear un grup d’investigació per la innovació pedagògica. DIrigit a mestres, professors/es i persones interessades en l’educació i el lleure. 

La propera trobada serà al Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental, c/ Mare de les Aigües, 35 de Sabadell, dins el Pla de Formació del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

 

 

Equip Brain Gym Blog

Los comentarios están cerrados.